O2TV láká diváky na placenou televizi, fotbalový kanál zpřístupní do 6. srpna zdarma

27. červenec 2018

„Po úvodních přenosech z první fotbalové ligy jsme zaznamenali obrovský ohlas a zájem fanoušků,“ zdůvodňuje zahájení promoakce výkonný ředitel O2TV Sport Marek Kindernay.

Placená televize O2TV zpřístupní do 6. srpna na webu stanici O2TV Fotbal všem zájemcům. Cílem promo akce je přilákat ke své IPTV nabídce nové klienty, a to zejména prostřednictvím Fortuna ligy, kterou operátor O2 Czech Republic vysílá s výjimkou jednoho zápasu na ČT Sport zcela exkluzivně. Díky nabídce O2TV tak budou moci všichni sledovat většinu přímých přenosů druhého a třetího kola nejvyšší domácí fotbalové soutěže.

„Po úvodních přenosech z první fotbalové ligy jsme zaznamenali obrovský ohlas a zájem fanoušků. Především oceňovali, že jsme poprvé v historii nabídli všechna utkání, velmi pozitivní odezvu máme i na statistický systém TRACAB. Touto akcí chceme dát možnost všem, aby viděli, jak připravujeme studia, kdo zápasy komentuje, jak vypadá zcela nová televizní grafika a co vlastně multidimenze je," uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2TV Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související