Óčko Black má odstartovat ještě tento měsíc, Óčko spustí své HD kanály i v T-Mobile TV

18. leden 2019

Portfolio hudebních kanálů Óčko čítá kromě stejnojmenné stanice i Óčko Star a Óčko Expres. Full HD kanály jsou určeny pro distribuci v placených službách.

Mediální skupina Mafra pokračuje v jednáních s operátory týkající se zařazení Full HD verzí televizí Óčko do placených nabídek. Po společnosti UPC Česká republika zařadí tyto stanice i T-Mobile TV provozující vlastní IPTV. Óčko HD, Óčko Star HD a Óčko Expres HD se pochopitelně objeví i v nabídce dceřiné firmy Slovak Telekom u našich východních sousedů. Mafra avizuje, že ještě tento měsíc spustí také vysílání svého nové tematického kanálu Óčko Black. I ten bude operátorům placených služeb dostupný v HD.

Logo nové hudební televize Óčko Black

„Abychom umožnili našim divákům sledování TV kanálů Óčka v HD, znamenalo to pro nás kompletní výměnu všech hudebních klipů do HD kvality, novou HD grafiku našich stanic a HD produkci pořadů jako Óčoko Chart, Mixxxer show a dalších,“ uvedl výkonný ředitel Petr Horák. „Kanály skupiny Óčko jsou pro diváky mimořádně atraktivní a proto jsme rádi, že nabídneme našim zákazníkům vyšší obrazovou a zvukovou kvalitu a v blízké době i úplně nové hudební kanály,“ uvedl manažer televizního obsahu T-Mobile a Slovak Telekomu Andrej Miklánek.

autor: lukpo
Spustit audio

Související