Óčko HD, Óčko Black HD, Fuel HD a další stanice v nabídce operátora Skylink

2. červenec 2019

Všechny stanice jsou nově součástí služby Skylink Live TV, která díky připojení k internetu umožňuje kromě klasického sledování i přehrávání pořadů z archivu.

Provozovatel platformy Skylink, lucemburská skupina M7 Group, rozšířila nabídku o sedm nových programů. Tentokrát se však bohatšího počtu kanálů nedočkali klienti satelitní, ale OTT verze Skylink Live TV. Jedná se konkrétně o stanice Óčko Express HD, Óčko Black HD, Óčko Star HD, Óčko HD a Skylink 7. Předplatitelé balíčků Smart a Multi vedle pěti výše uvedených navíc získávají také program Arena Sport a zákazníci s balíčky Kombi, Flexi 10 a Komplet získávají i sedmý program Fuel TV.

Zařazení HD verzí kanálů Óčko, Óčko Star, Óčko Black a Óčko Expres řeší Skylink relativně snadný způsob distribuce vyšší kvality obrazu k zákazníkům. Šíření programů s vysokým rozlišením přes satelit by pochopitelně bylo pro operátora ekonomicky náročnější než jejich distribuce ve standardní kvalitě. Stanice Fuel TV je pak naprostou novinkou, která doposud v nabídce žádného z velkých operátorů nefigurovala. Fuel TV lze u Skylinku chápat jako náhradu za relativně nedávno vyřazený program Edge TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související