Odebírejte náš nový newsletter a žádná novinka ze světa digitálního vysílání vám neunikne

23. srpen 2018

Odběr Newsletteru je bezplatný, stačí se k němu přihlásit zadáním e-mailové adresy na hlavní stránce. Zpravodajství vám budeme zasílat pravidelně každý týden.

Portál Digitální rádio, který pravidelně přináší na doméně rozhlas.cz zpravodajství z oblasti technologie DAB+, ale i dalších odvětví distribuce signálu, přichází za svými čtenáři s příjemnou inovací – elektronickým newsletterem. Ten již brzy nabídne nejtraktivnější články, jež v uplynulých dnech byly publikovány. Odběr Newsletteru je bezplatný, stačí se k němu přihlásit zadáním e-mailové adresy na hlavní stránce, případně přímo v této aktualitě. Zpravodajství bude zasíláno zájemcům s pravidelnou týdenní periodicitou.

Digitální rozhlas DAB+ byl v České republice řadu let opomíjenou technologií a Český rozhlas chce tuto skutečnost změnit. Koncem roku 2017 veřejnoprávní médium rozšířilo svůj digitální multiplex do Plzeňského kraje, Brna a na Ostravsko a v následujících letech budou následovat další regiony. Digitální rádio nabízí svým čtenářům to nejzajímavější, co se děje na poli DAB+, a toto zpravodajství prokládá řadou exkluzivních témat z oblasti televizní i on-line distribuce. Pokud budete odebírat náš nový newsletter, nic zajímavého vám v tomto odvětví neunikne.

autor: lukpo
Spustit audio

Související