Oktagon má novou aplikaci pro Smart TV, chybět nebude ani duel Vémola – Marpo

16. únor 2022

Česko-slovenská organizace smíšených bojových sportů MMA se díky aplikaci OKTAGON.TV dostává i do prostředí chytrých televizorů označovaných zkratkou Smart TV. Uvolněna již byla aplikace pro jihokorejskou značku LG, kterou najdou zájemci ve svém online obchodě. Oktagon aplikace doposud fungovala na systémech Android a iOS.

Uživatelé aplikace se mohou těšit na nejnovější videa, kompletní videoarchiv OKTAGONU a zdarma mohou také sledovat přímé přenosy partnerských organizací. Tuto část může i na chytrém televizorů sledovat zájemce bez jakékoliv registrace. Provozovatel služby dává předplatitelům možnost vybrat ze dvou tarifních programů – Basic za necelých šest eur a Premium za cenu o dvě eura vyšší. Tento tarif na rozdíl od nižší verze neobsahuje reklamu.

Kromě turnajů a zápasů najdou zájemci v aplikaci OKTAGON.TV také některé pořady. Jedná se konkrétně o formáty Cesta na Oktagon, Oktagon výzva, Válka youtuberů, Oktagon magazín, Oktagon Majk, Projekt X, Projekt Y, Bez rukavic a Zákulisí s Kundosaki. V aplikaci je možné zakoupit také jednotlivé přímé přenosy, chybět nemá ani očekávaný duel mezi zápasníkem Karlosem Vémolou a rapperem Marpem. Vývojářem aplikace je společnost nangu.TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související