Olympijské kanály Eurosport z Pekingu nabídne na českém trhu pouze služba O2 TV

1. únor 2022

Jediným operátorem, který nabídne bonusové kanály Eurosport z olympiády v Pekingu, bude společnost O2 Czech Republic, a to na své platformě O2 TV. V loňském roce je nabízel také Vodafone, ten však s nimi v letošním roce nepočítá. Bonusové přenosy z OH poběží na kanálech Eurosport 3 až 5.

„Podařilo se nám získat další výjimečný sportovní obsah, který bude na českém trhu dostupný pouze v O2 TV. Díky exkluzivním kanálům Eurosport 3-5 se fanoušci mohou těšit na stovky hodin přímých přenosů z Pekingu. Velmi atraktivní podívanou nabídne především pokrytí mužského i ženského turnaje v ledním hokeji, kde se představí české reprezentační výběry," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV. Kanály se objeví na pozicích 600 až 602.

Čtěte také

Pop-up kanály Eurosportu, které budou vysílat v HD kvalitě s anglickou zvukovou stopou, najdou diváci v tarifech O2 TV Bronzová, Stříbrná a Zlatá, dále se objeví v tarifech Sport Plus, O2 TV Business a také v předplacených tarifech. Hlavní lokalizované kanály Eurosport 1 a Eurosport 2 s českým komentářem se zaměří na venkovní sporty, chybět nebude alpské lyžování, biatlon, běh na lyžích, skoky na lyžích nebo také freestyle, snowboard, skeleton, sáně a boby.

  • Eurosport 3 (začátek vysílání 3. února v 05:00 hodin) se stane domovem ledního hokeje, téměř 100 hodin živého obsahu z turnaje mužů i žen, od základních skupin až po boje o medaile.
  • Eurosport 4 (začátek vysílání 4. února ve 02:55 hodin) se zaměří na rychlobruslení, short track a krasobruslení. Příznivci se dočkají přes 80 hodin živých přenosů.
  • Eurosport 5 (začátek vysílání 2. února ve 13:05 hodin) udělá radost všem příznivcům curlingu, neboť nabídne všechny turnaje žen, mužů i dvojic.

„Výkony českých sportovců zákazníci Vodafone TV uvidí, protože je bude přenášet Česká televize. Ostatní olympijské dění pokryjeme z Eurosportů 1 a 2, které máme standardně v nabídce a kde budou všechny zásadní momenty a klání. Je pravda, že v létě jsme přinesli sedm speciálních olympijských kanálů v HD kvalitě. Ale pro zimní olympiádu tento krok nechystáme, nabídka od Eurosportu není ani tak pestrá, jako byla v létě,“ zdůvodnil pro portál Digitální rádio mluvčí Vodafone Ondřej Luštinec.

autor: lukpo
Spustit audio

Související