Eurosport 4K nabídne z olympiády v Pekingu sto hodin živých přenosů ve formátu Ultra HD

26. leden 2022

Nadcházející olympijské hry v Pekingu, které budou probíhat od 4. do 20. února, nabídnou na kanálu Eurosport 4K sto hodin přímých přenosů v nejvyšším rozlišení, formátu Ultra HD/4K HDR. Stanici má v tuto chvíli k dispozici pro tuzemské zákazníky pouze operátor T-Mobile.

Eurosport 4K ukáže v nejvyšší obrazové kvalitě všechny vrcholné akce v krasobruslení, alpském lyžování, skoku na lyžích, biatlonu a běhu na lyžích a také zahajovací a závěrečný ceremoniál. Tato stanice představuje zimní olympijské hry v Pekingu 2022 nejen v kvalitě obrazu Ultra HD, ale také ve formátu HDR, tedy s vysokým dynamickým rozsahem. V Německu se program objeví prostřednictvím satelitu na kódované pozici UHD1.

Stejně jako na OH Tokio i v Pekingu nabídne stanice studio Eurosport Cube, které se bude opět snažit o posouvání technologických hranic v oblasti vysílání a vývoje zpravodajství. Cube nabídne divákům tentokrát virtuální svět v podobě rozsáhlého filmového zimního střediska, jež nabízí široké možnosti prezentace a sportovní analýzy. Ve studiu se budou vznášet na míru vytvoření avataři, kteří budou připomínat sportovce z konkrétních disciplín.

autor: lukpo
Spustit audio

Související