Online služba SledováníTV výrazně navýšila objem archivu slovenské RTVS a přidala další regionální stanici

23. prosinec 2021

Archiv Rozhlasu a televize Slovenska v online službě SledováníTV má nově objem 30 dní, doposud to byl klasicky týden. Stejný krok realizoval v uplynulých týdnech operátor i u České televize. V nabídce je nově zařazena svitavská regionální stanice CMS:TV.

Navýšení objemu archivu pořadů RTVS se týká programů Jednotka, Dvojka a Trojka. Nyní je tak třicetidenní zpětné zhlédnutí u osmi televizních kanálů (v listopadu byl zapnut u kanálů České televize - u všech kromě ČT24 a ČT Sport). Jedná se o balíčky Startovací, Rodinný, Maximální (všechny B2B), Základ, Standard, Premium (všechny OTT), na Slovensku pak Štartovací, Rodinný, Maximalný, Maximalný VIP, Základný, Štandardný a Prémiový.

Novinkou v programové nabídce je pak svitavská televizní stanice CMS:TV, která byla přidána do všech balíčků. Místní televize je k dispozici ve standardním rozlišení, se zpětným zhlédnutím, avšak bez elektronického programového průvodce. Místo názvu jednotlivých pořadů je vysílání děleno na bloky po dvou, respektive čtyřech hodinách. Služba SledováníTV má v nabídce řadu větších i menších regionálních stanic z různých koutů země.

autor: lukpo
Spustit audio

Související