Operátor SledováníTV zavádí uživatelské profily a má nový UHD box s Android TV i Love Nature ve 4K

15. prosinec 2021

Na ostře konkurenčním trhu internetových televizí nemůže žádný z hráčů usnout na pomyslných vavřínech. Další novinky svým zákazníkům nabídl v uplynulých dnech provozovatel služby SledováníTV. Jednou z nich jsou uživatelské profily, které už nabízí například platforma Kuki.

„Na SledovaniTV se může dívat celá rodina a každý člen si může založit svůj profil s oblíbenými TV kanály a dalším nastavením,“ informoval operátor a doplnil: „Aktuálně jsou profily funkční na webu. Pro Apple TV, iOS, AndroidTV a Android mobil je nová funkce připravena a jakmile aplikace projde schvalovacím procesem u vydavatele aplikací, bude hned vydána. Profily pro LG a Samsung televize pak plánujeme implementovat příští rok.“

Internetová platforma také zákazníkům nabízí od podzimu nový set-top box s podporu 4K rozlišení. Divákovi se tak otvírá nejen přístup k samotné službě SledováníTV včetně programů v UHD rozlišení – nově je v něm šířena dokumentární stanice Love Nature – ale i multimediální zábavě. Set-top box běží na systému Android 10, takže připravena je i podpora řady videoték, jako je například HBO GO, Netflix nebo Amazon Prime Video.

autor: lukpo
Spustit audio

Související