Online služba SledováníTV zařadila do nabídky Televizi Beskyd

27. leden 2022

Provozovatel internetové platformy SledováníTV rozšířil v uplynulých dnech programovou nabídku o další regionální televizi. Diváci v ní nově najdou i TV Beskyd, která se věnuje zpravodajství z Rožnova pod Radhoštěm, Frenštátu pod Radhoštěm, Zubří a dalších obcích v tomto regionu.

Nově zařazená regionální televize je v nabídce pod označením „TV Beskyd“ a k dispozici je i funkce zpětného zhlédnutí, tzv. timeshift. Schéma je rozděleno do hodinových bloků a elektronický programový průvodce neobsahuje jejich konkrétní názvy. Jde pouze o obecné označení „Vysílání“. Televize Beskyd je k dispozici v nabídce pouze ve standardním rozlišení obrazu, pozemní cestou tato stanice šířena není.

Provozovatel stanice upozorňuje, že její vysílání je k dispozici na několika kanálech, a to konkrétně Info kanál Rožnov pod Radhoštěm, Info Rožnov pod Radhoštěm a samotné TV Beskyd. Doposud mohli tento program zájemci naladit (podle dostupných informací na webu) pouze v kabelové síti Vodafone (zde chybně uvedeno jako UPC). TV Beskyd je součástí nabídky v rámci severomoravské regionální mutace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související