Operátor Digi TV se inspiruje O2 TV a zavádí předplatné sportu na den, přidává i další balíčky

13. leden 2020

Nově je možné sportovní kanály objednat i na tři dny a týden. Součástí této nabídky dostupné přes internet jsou stanice Digi Sport 1 až 3 a Premier Sport.

Stejně jako služba O2 TV i konkurenční Digi TV začala svým klientům nabízet předplatné na krátké časové období – konkrétně den, tři dny nebo týden. Nová služba je určena pro ty diváky, kteří se chtějí podívat například na vybraný zápas, zhlédnout víkendová utkání anglické Premier League a podobně. Detaily o nové službě najdou zájemci na webu operátora, kde je nutná registrace. Přenosy je pak možné sledovat on-line.

V balíčku jsou obsaženy kanály Digi Sport 1 až 3 a Premier Sport.

„Během jednoho víkendu nabízíme v průměru třicet přenosů z těch nejlepších fotbalových soutěží, takže věříme, že zejména o balíčky na víkend bude mezi sportovními fanoušky velký zájem. Jednodenní balíček lze zase využít ke sledování výjimečných zápasů těch nejlepších evropských fotbalových soutěží,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Digi TV. Denní předplatné vyjde na 79 korun, třídenní na 99 a týdenní na 149 korun.

autor: lukpo
Spustit audio

Související