Operátor Nej.cz aktualizoval aplikaci Selfnet TV pro televizory Samsung

23. listopad 2021

Zákazníci společností Nej.cz, kteří využívají službu Selfnet TV na chytrých televizorech Samsung, se dočkali minulý týden aktualizace této aplikace. Novinkou je konkrétně položka Domů, kde najdou zájemci po spuštění další informace o obsahu, který je zde k dispozici.

V záložce Domů najdou zájemci přehled naposledy sledovaných pořadů a aktuálně nejlépe hodnocených filmů nebo rozdělení pořadů podle žánrů. Úpravy se dočkal také samotný vzhled této aplikace. Operátora Itself letos převzala pod svá křídla společnost Nej.cz.

Nová verze aplikace byla na televizorech Samsung uvolněna minulý týden, zákazníci už ji tedy mají k dispozici. Pokud má divák na svém zobrazovači povolené automatické aktualizace, není potřeba žádný další krok, změna proběhla samovolně. V případě, že má uživatel tuto funkci zakázanou, je nutné aplikaci aktualizovat ručně.

Aktualizace platí pro chytré televize Samsung s operačním systémem Tizen s rokem výroby 2017 a později. Starších televizorů se aktualizace nedotkne a aplikace v nich zůstává beze změny.

autor: lukpo
Spustit audio

Související