Operátor Nej.cz uvedl vlastní aplikaci pro televizory LG, těsně před koncem roku 2020

31. prosinec 2020

Aplikace Nej.cz umožní zákazníkům stejnojmenného operátora využívat služeb jeho internetové televize, přehrávat pořady z archivu, případně nahrávky spravovat. Počítá se také s on-line videotékou.

V úterý 29. prosince, tedy těsně před koncem roku 2020, se v nabídce LG Content Store objevila nová aplikace telekomunikačního operátora Nej.cz. Ta klientům firmy umožní využívat služeb její internetové nabídky Nej TV. Doposud bylo možné tuto platformu využívat pouze na oficiálních set-top boxech operátora. Nej.cz patří mezi největší hráče na poli placené televize v České republice, a to po firmách Vodafone a O2 Czech Republic. Podle webových stránek operátora jeho služeb využívá aktuálně více než 120 tisíc zákazníků.

Pro přístup do aplikace potřebuje zájemce klientské číslo, pod kterým je u operátora vedený, a také přístupové heslo. Bez těchto údajů nemůže Nej TV využívat. Aplikace následně umožní přehrávat programy on-line, přistupovat do televizního archivu nebo spravovat nahrávky. Velmi stručný popisek v LG Content Store slibuje také filmovou videotéku. V posledních době se objevily v nabídce korejské firmy i další aplikace určené pro nabídky místních operátorů, respektive jejich zákazníky. Kromě Telly jde o Selfnet TV a 4NET.TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související