Kanály FilmBox významně rozšiřují dostupnost, operátor Nej.cz zařadí i jejich videotéku

14. duben 2020

V nabídce se objeví například FilmBox Premium HD, DocuBox HD nebo 360 TuneBox. Přístup k videotéce FilmBox On Demand znamená výběr více než stovky filmů všech žánrů.

Televizní služba Nej.cz nabídne nově svým zákazníkům přístup k třinácti stanicím z portfolia společnosti SPI/FilmBox a zároveň zpřístupní i její videotéku FilmBox On Demand s výběrem více než stovky titulů. Nej.cz v současné době nabízí své služby více než 150 tisícům zákazníků a může se zařadit mezi největší kabelové hráče na telekomunikačním trhu v České republice. V nabídce nových stanic se objeví kromě FilmBoxu HD například FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Family nebo FilmBox Premium HD.

„Spojení sil s tak kvalitním partnerem, jakým je FilmBox, je mimořádně dobrou zprávou pro naše zákazníky. Díky tomu můžeme významným způsobem rozšířit naši nabídku nejen prvotřídní filmové zábavy, ale i dokumentární tvorby nebo netradičních sportovních zážitků,“ konstatoval Jaroslav Hanyk, předseda sboru jednatelů v Nej.cz, a doplnil: „Pro Nej.cz je to další krok k růstu. V tomto případě k růstu kvality služeb pro naše diváky.“ Tematické stanice, jako je FashionBox nebo DocuBox, vysílají v nelokalizované podobě,

autor: lukpo
Spustit audio

Související