Operátor Vodafone rozšířil svou internetovou televizi o stanici AXN HD

16. únor 2021

Maďarskou verzi AXN HD měli doposud k dispozici pouze klienti kabelové televize Horizon, nově je tento program k dispozici i ve Vodafone TV. Stanice nabízí seriály a filmy ve vyšší obrazové kvalitě než standardní podoba programu AXN.

V nabídce internetové televize společnosti Vodafone se objevil na pozici 51 nový kanál AXN HD. Stanice byla dlouhodobě k dispozici klientům kabelové nabídky Horizon, ale na on-line platformě doposud chyběla. AXN HD je k dispozici v nabídce Vodafone TV s českou a originální jazykovou stopou a volitelnými titulky. Program je primárně určený pro maďarský trh - obsahuje tamní reklamy a také doprovodné texty v grafice. Lokalizované verze se bohužel tuzemští diváci doposud nedočkali. Zpětné zhlédnutí je aktivní.

AXN HD už je v nabídce společnosti Vodafone (dříve UPC Česká republika) dlouhodobě. Poprvé si mohli klienti největší kabelové firmy na trhu tuto stanici pustit začátkem května 2012, tedy téměř před devíti lety. Vlastník stanice, společnost Sony Pictures, tehdy uvedla, že AXN HD přináší akční a dobrodružné seriály a filmy zaměřené primárně na diváky ve věku od 18 do 34 let. Diváci se mohou těšit na pořady v lepší obrazové kvalitě, než standardně nabízí kanál AXN, na druhou stranu chybí některým z nich lokalizace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související