Vodafone TV zařadila do nabídky další verzi zpravodajské televize Euronews

10. únor 2021

Německá verze zpravodajské stanice Euronews je klientům Vodafone TV k dispozici ve standardním rozlišení na programové pozici 153. Aktivní je i funkce zpětného zhlédnutí, tedy přehrávání pořadů z archivu.

Vedle anglicko-jazyčné verze najdou klienti internetové platformy Vodafone TV nově v nabídce také německou mutaci zpravodajské televize Euronews. Stanice byla zařazena na programovou předvolbu 153 a předplatitelům služby je k dispozici ve standardním rozlišení obrazu (SD). Kromě lineárního vysílání je aktivní také funkce zpětného zhlédnutí, tedy přehrávání pořadů z archivu. Anglicko-jazyčnou verzi najdou klienti Vodafone TV hned o pozici vedle, na čísle 154, a k dispozici je ve vysokém rozlišení HD.

Dostupnost panevropské zpravodajské televize je i na území České republiky velká. Diváci mají řadu možností, jak tuto stanici sledovat. Euronews v angličtině je běžně součástí mnoha operátorů placené televize, jako je například T-Mobile, Nej.cz nebo Kuki. Stanici ale mohou sledovat i ti, kteří si žádného poskytovatele placené nabídky nepředplácejí. Tito diváci mají na výběr například portál YouTube nebo streamingovou platformu Rakuten TV. Euronews in English a Euronews auf Deutsch je také součástí kabelové televize Vodafone.

autor: lukpo
Spustit audio

Související