Placená televize HBO spustila kampaň #spoludoma zaměřenou na diváky v karanténě a zastavila dabování pořadů

20. březen 2020

V nové sekci, kterou propaguje prémiová televize na sociálních sítích, najdou předplatitelé tituly napříč žánry, a to jak filmy, tak i seriály. Na první pozici aktuálně láká na novou řadu Westworldu.

Na dění okolo pandemie koronaviru zareagovala také placená televize HBO. Na sociálních sítích spustila kampaň #spoludoma, která má oslovit zejména diváky donucené setrvat kvůli stávajícím opatřením v karanténě. Stejnojmenná kategorie ve videotéce HBO GO spuštěná v uplynulých dnech nabízí tituly napříč žánry. Jde jak o hollywoodskou produkci včetně oceněných snímků, tak i původní seriály, například Westworld.

Placená televize zároveň ve svém aktuálním newsletteru zákazníky HBO GO upozorňuje, že je nucena pozastavit výrobu dabingu. „Vzhledem k současným obavám ohledně koronaviru (COVID 19), se kterým se potýká Česká republika a celý svět, jsme se rozhodli pozastavit výrobu všech nových dabingových aktivit po dobu nejméně 2 týdnů,“ uvedla společnost HBO Europe s tím, že bezpečnost zaměstnanců a spolupracovníků je pro ni na prvním místě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související