Placené stanice Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Premier Sport 2 zařazuje nakonec i operátor Telly

13. srpen 2021

Placené televize Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Premier Sport 2 budou moci nakonec sledovat nejen klienti O2 TV a T-Mobile TV, ale také klienti operátora Telly. Firma to dnes oznámila na svém webu. Zákazníkům tak zůstává možnost sledování anglické Premier League, německé Bundesligy a dalších soutěží, nově přibude i Liga mistrů UEFA.

Fotbaloví fanoušci a zároveň zákazníci Telly se vedle přenosů Ligy mistrů UEFA a pěti nejsledovanějších národních lig (Premier League, Bundesliga, LaLiga, Serie A, Ligue 1) mohou těšit i na přenosy anglického poháru FA Cup (Nova Sport 1), holandské ligy Eredivisie (Arena Sport) nebo Evropské ligy UEFA na veřejnoprávním kanálu ČT Sport.

Kanály Digi Sport ukončily svůj provoz k dnešnímu dni s výjimkou kanálu Digi Sport 6, který do konce roku 2021 nabídne přenosy plochodrážních závodů Speedway Grand Prix, závody Euroformula Open a GT Open a bojové sporty Cage Warriors, Frank Warren Boxing a Professional Fighters League.

„Jednání o licenčních poplatcích byla náročná, ale korektní a věcná. Jsme velice rádi, že našim klientům můžeme i nadále nabídnout špičkové sportovní přenosy fotbalových lig v kvalitě, na kterou jsou naši diváci zvyklí, a navíc jim umožnit i sledování prestižní Ligy mistrů UEFA,“ uvedl Vladimír Rusnák, šéf televizního operátora Telly.

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci ostatních sportů. Na kanálech Premier Sport pokračují přenosy UFC a americké NFL. Další sporty, jako tenisové turnaje, cyklistické soutěže nebo například lyžování mohou diváci naladit na kanálech Eurosport 1 a 2.

Nové sportovní kanály Nova Sport 3 a 4 najdou zákazníci v balíčcích Telly Střední, Velký, Sport a Sport online, naladí je i zákazníci na původních Digi balíčcích Maxi, Sport a Sport plus. Kanál Premier Sport 2 se těmto zákazníkům zobrazí v nabídce od úterý 17. srpna.

autor: lukpo
Spustit audio

Související