Placené stanice Spektrum a Spektrum Home se představily s upravenými logy a grafikou

3. září 2020

Stanice Spektrum je dostupná již řadu let u operátorů placených služeb ve vysokém rozlišení, Spektrum Home zůstává prozatím nadále pouze v klasické obrazové kvalitě.

Placené tematické stanice Spektrum a Spektrum Home vysílají od úterý 1. září s upravenými logy a grafikou. Změna není nijak zásadní, ale pravidelný divák těchto programů ji pochopitelně zaznamená. Tou nejviditelnější je odstranění fialového vějíře v případě stanice Spektrum, žluto-oranžového identifikátoru pak u stanice Spektrum Home. Použit je nový font písma a název obou programů byl přesunut do pravého horního rohu, původně šlo o levý.

Z vysílání stanice Spektrum Home. Program je doposud dostupný bohužel pouze v SD rozlišení.

Stanice Spektrum je dostupná již řadu let u operátorů placených služeb ve vysokém rozlišení, Spektrum Home zůstává prozatím nadále pouze v klasické obrazové kvalitě. Společnost AMC Networks International – Central Europe už před delší dobou přestala u stanice Spektrum používat označení HD, což platí i pro její další kanály. Vysoké rozlišení je tak již řadu let v tomto případě standardem. Drobné změny u programů doznala i grafika.

autor: lukpo
Spustit audio

Související