Videotéka FilmBox OD je nově k dispozici i pro zákazníky služby SledováníTV

23. listopad 2020

Novou videotéku FilmBox OD mohou získat klienti služby Sledování TV jako samostatný balíček, případně v nejvyšších nabídkách jako jejich součást. Mezi zařazenými tituly jsou například drama Dort, thriller Arbitráž nebo komedie Tenkrát v Kalifornii a Bez kalhot.

On-line služba SledováníTV rozšířila svou videotéku také o tituly z nabídky FilmBox OD, které patří společnosti SPI/FilmBox. Tato platforma aktuálně obsahuje 100 filmů, v prosinci a v lednu bude přidáno dalších 50 titulů do celkového množství 200 filmů. Ty se pak budou pravidelně obměňovat – každý měsíc 15 % filmů.

Koncová cena balíčku pro zákazníky je standardně 89 Kč/měsíc, v rámci zaváděcí akce je dostupný za zvýhodněnou cenu 49 Kč. Videotéka bude zdarma součástí nejvyšších televizních balíčků, v jejichž ceně je filmový kanál FilmBox (tedy balíčků Prémium, Maxi, Maxi a HBO GO a Maximální). Přístup k 10 filmům zdarma získá každý uživatel služby SledovaniTV s jakýmkoliv předplaceným balíčkem. 

V nabídce videotéky FilmBox OD nechybí například drama Dort s Jennifer Anistonovou, thriller Arbitráž s Richardem Gerem nebo komedie Tenkrát v Kalifornii s Brucem Willisem a Bez kalhot s Channingem Tatumem. Operátor dosud nabízel videotéku Edisonline od Film Europe a v partnerských sítích Banaxi. Celkem je ve službě dostupných více než 1000 filmů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související