Placené televize Sport 1 a Sport 2 drobně upravily loga, lákají na volné vysílání přes anténu

2. listopad 2020

Stanice Sport 1 a Sport 2 jsou součástí placené pozemní televize Plustelka na Slovensku, v listopadu je však jejich vysílání zpřístupněno zdarma. První program je k dispozici ve standardním, druhý ve vysokém rozlišení obrazu.

Provozovatel placených kanálů Sport 1 a Sport 2, společnost AMC Networks International – Central Europe, od listopadu drobně upravil loga těchto programů. Změna není na první pohled vůbec patrná, ale je viditelná až pří detailnějším prozkoumání obou identifikátorů. Loga změnila odstín, sytost a mají pro diváka působit příjemnějším dojmem. AMC provedla za poslední měsíce hned několik vizuálních změn. Jmenovat můžeme například úpravu staničních log na kanálech Spektrum a Spektrum Home.

Oba programy bude možné sledovat celý listopad bezplatně prostřednictvím nabídky slovenského pozemního vysílání. Stanice Sport 1 a Sport 2 jsou běžně součástí placené terestrické platformy Plustelka, ale po dobu jednoho měsíce bude jejich obsah zpřístupněn všem divákům, kteří mohou zachytit signál slovenských vysílačů. Pravidelný čtenář a přispěvatel portálu Digitální rádio Zdenek Stašek server Digitální rádio informoval, že Sport 1 je k dispozici ve standardní kvalitě, Sport 2 také ve vysokém rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související