Placenou televizi Golf Channel čekají změny, stanice má nového majitele

6. září 2018

Podle ředitele Pavla Poulíčka, známého moderátora a komentátora, chce kanál nabídnout také lifestylové pořady nebo dokumentární filmy. V příštím roce chce přijít s vlastní tvorbou.

Placený kanál Golf Channel, který je v nabídkách tuzemských operátorů k dispozici jak ve standardním tak i vysokém rozlišení obrazu, změnil majitele. Novinářům to ve středu oznámil ředitel stanice Pavel Poulíček, též známý moderátor, který na tomto programu dlouhodobě přímé přenosy komentuje. Novým majitelem stanice Golf Channel se stal majitel developerské společnosti D+D Real Petr Dědek. Aktivity kanálu přebírá i na Slovensku, v Rumunsku a Maďarsku.

Nový majitel má s placenou televizí velké plány. „Program stojí na přímých přenosech a na exkluzivním obsahu. To znamená na nejprestižnějších turnajích, jako jsou majory, Ryder Cup, turnaje kategorie World Golf Championship, americká PGA Tour, European Tour. Více využijeme knihovnu mateřského Golf Channelu, který nabízí lifestylové pořady, několik golfových akademií nebo dokumentární filmy. Chceme také vysílat světové ženské turnaje s českou účastí. Budeme rozšiřovat český komentář do všech přímých přenosů, zapojovat české hráče a v příštím roce plánujeme výrobu vlastních pořadů,“ uvedl Poulíček.

autor: lukpo
Spustit audio

Související