Po Skylinku vyřadila Fuel TV z nabídky i bezplatná služba Plex, přidala stanice True History a Camp Spoopy

15. říjen 2021

Sportovní stanice Fuel TV zmizela z nabídky další televizní služby dostupné v České republice. Po internetové verzi satelitní platformy Skylink ji z nabídky vyřadila i společnost Plex. Nadále je možné Fuel TV sledovat díky internetové službě Rakuten TV.

Tematická stanice, která se podle vlastní charakteristiky věnuje akčnímu sportovnímu stylu, hudbě a kultuře přišla o dalšího významného distribučního partnera. Nelokalizovaný program, jehož pravděpodobně nejznámějším konkurentem je Extreme Sports TV rozšířena také v Česku, je v současné době snadno k dispozici už pouze prostřednictvím japonské online platformy Rakuten TV. Ta má na dálkových ovladačích také vlastní tlačítko.

Streamingová služba Plex je však ve změnách programové nabídky poměrně flexibilní. Stejně jako některé stanice vyřadí, jiné pro změnu zařadí. Nově jsou tak její součástí v České republice i kanály True History a Camp Spoopy, oba standardně již ve vysokém rozlišení obrazu a bohužel bez lokalizace. První stanice přináší pořady na základě skutečných historických událostí, druhá je určena dětem a odkazuje k svátku Halloween.

autor: lukpo
Spustit audio

Související