Podpora videotéky HBO GO na starších televizorech LG skončila, dostupná je pouze pro WebOS

14. srpen 2019

V rámci operačního systému WebOS jsou diváci u starší aplikace po závěrečné aktualizaci informováni, aby přešli na její novou verzi. Služba funguje i na celé řadě dalších zařízení.

Společnost HBO Europe, která je provozovatelem prémiových kanálů HBO a Cinemax, ukončila technickou podporu aplikace HBO GO pro starší televizory značky LG. Aktuálně už je tato videotéka dostupná v rámci tohoto výrobce pouze pro operační systém WebOS. Tato skutečnost se tak přímo dotkne všech předplatitelů, kteří službu měli nainstalovanou na LG televizorech, které jsou z roku 2015 a starší. V rámci operačního systému WebOS jsou diváci u starší aplikace po závěrečné aktualizaci informováni, aby přešli na její novou verzi.

Videotéka HBO GO se v minulosti potýkala právě u starší verze aplikace s poměrně výraznými technickými problémy. Uživatelé si přímo na facebookovém účtu HBO CZSK stěžovali na časté zamrzání obrazu, dlouhé načítání (takzvaný bufering) a zhoršování kvality videa, která neodpovídala rychlosti připojení. Nová verze aplikace je k dispozici pro systém Android TV, LG a Samsung, platformu Apple TV a pochopitelně i pro mobilní zařízení s Androidem nebo iOS. HBO GO je možné získat buďto samostatně nebo jako součást předplatného kanálů HBO.

autor: lukpo
Spustit audio

Související