Polská rozhlasová stanice RMF FM testuje milovníky klasické hudby, spustila pro ně speciální webový projekt

24. únor 2022

Milovníci klasické hudby dostali ve druhé polovině ledna od polské rozhlasové stanice RMF FM dárek. Vysílatel pro ně spustil nový portál s názvem RMF Classic+. Jak název napovídá, jedná se o placenou službu, kde je možné poslouchat obsah bez jakékoliv reklamy. Měsíční poplatek je 9,90 zlotých, tedy v přepočtu 53 korun.

Služba je první měsíc zdarma na vyzkoušení, platí se až následující období. Uživatel ale musí dát pochopitelně k dispozici svou kreditní kartu, stejně jako je tomu u ostatních streamovacích služeb. RMF Classic+ nabízí vysílání stanice RMF Classic zcela bez reklam a předplatitel si může sám vybrat, co bude poslouchat. Každý den se objeví na nové webové platformě výběr několika pořadů, které budou dostupné exkluzivně.

„Víme, že RMF Classic jako prémiová stanice má výjimečné posluchače zaměřené na široce chápanou kulturu. Vytvořením RMF Classic+ věříme, že lidé, kteří sdílejí zájem o kulturu a umění, nám budou chtít v mnoha ohledech důvěřovat. Inovativním řešením je možnost výběru pořadů s různou hudbou, které vybírají současně zaměstnanci skupiny RMF. Ale při vývoji tohoto projektu plánujeme mnoho jedinečných akcí pro lidi s podobnou citlivostí k umění,“ uvedla Ewa Miszczak-Dziurdzik, viceprezidentka představenstva RMF.

autor: lukpo
Spustit audio

Související