Polská veřejnoprávní televize TVP Sport představila nové logo a vizuál

11. červen 2021

V den zahájení fotbalového Eura 2020, v pátek 11. června, představila polská veřejnoprávní televize nové logo a vizuální identitu svého tematického kanálu TVP Sport. V samotném obraze je identifikátor minimálně rušivý, jde o prostý nápis této stanice.

V rámci vizuální prezentace použije stanice TVP Sport jasnou limetkovou barvu, která má symbolizovat naději a pozitivní myšlení pro letošní rok a symbolické uzavření pandemického období 2020. „Divákovi chceme přinést jednoduchost, minimalismus a eleganci linií,“ uvedlo tiskové oddělení Polské televize pro oborový portál Wirtualnemedia.pl. Nové logo a design byly vytvořeny speciálně za účelem Eura 2020.

„Věříme, že tradiční televize a on-line prostředí se vzájemně nevylučují, ale dokonce se doplňují. Nejlepším příkladem je právě dynamický TVP Sport. Nový vizuál čerpá z moderního on-line prostředí, které se vyznačují jak funkčností, tak i jednoduchostí,“ dodává Polská televize. Stanice je dostupná i na omezeném území Česka díky přeshraničnímu zásahu tamních vysílačů, nechybí ani v nabídkách některých tuzemských operátorů.

autor: lukpo

Související