Portál Voyo zavádí částečnou personalizaci, umožní přidat tituly mezi oblíbené

21. prosinec 2020

V rámci portálu Voyo se mezi položkami menu objevila kategorie Oblíbené. Filmy nebo seriály si sem mohou uživatelé přidat po kliknutí na ikonku srdíčka. Tu najdou vždy po otevření konkrétního titulu.

Mediální skupina Nova přináší u svého placeného videoportálu Voyo.cz novou funkci. Uživatele si mohou přidat vybrané tituly mezi oblíbené a ve službě se tak objevuje první prvek personalizace. Mezi favoritní položky si jednotlivé filmy nebo seriály přidá uživatel jednoduše, a to po zvolení ikonky srdíčka, která se u každého nachází. Oblíbené tituly se pak předplatiteli zobrazí v nové stejnojmenné kategorii, která se objevila v horní části menu této služby, a to za položkou Živě obsahující streamované vysílání kanálů skupiny Nova.

V tuto chvíli můžeme pouze spekulovat nad tím, kolik předplatitelů tato služba má, jelikož Nova jejich počet již řadu let nesděluje. Pravděpodobně poslední konkrétní cifra představující zákaznickou základnu, je z podzimu 2014, kdy se tato hodnota pohybovala přibližně okolo 30 tisíc. Hospodářské výsledky ze srpna 2020 ukázaly, že poskytování této služby dosáhlo za loňský rok téměř 52 milionů korun. Nova nyní láká na placenou videotéku i přes červené tlačítko HbbTV, a to konkrétně zvýhodněným předplatným před vánočními svátky.

autor: lukpo
Spustit audio

Související