Poslechovost Rock Antenne Österreich překročila stotisícovou hranici, zvýšila se o třicet procent

23. září 2024

Rozhlasová stanice Rock Antenne Österreich (Rakousko) hlásí výrazný nárůst poslechovosti, přičemž počet posluchačů vzrostl o 30 % na 109 tisíc. Tento úspěch je z velké části přisuzován rostoucímu pokrytí prostřednictvím technologie DAB+, která umožňuje širší dostupnost stanice v celé zemi.

Čtěte také

Díky multiplexu DAB+ Austria se Rock Antenne Österriech stává přístupnější pro posluchače ve více regionech, což přináší výhody nejen pro rakouské fanoušky rocku, ale i pro samotnou stanici. DAB+ je v současnosti klíčovým prvkem, který rozšiřuje dosah a kvalitu signálu této populární stanice.

S rozšířením DAB+ pokrytí se Rock Antenne Österreich pevně etablovala na rakouském rozhlasovém trhu. Tato technologie hraje zásadní roli v jejím úspěchu a růstu počtu posluchačů, kteří si nyní mohou vychutnat rockovou hudbu ve špičkové kvalitě. Multiplex svým signálem zasahuje i omezené území českých regionů.

„Výsledky poslechovosti naší rozhlasové stanice předčila všechna očekávání a dokazují hluboké spojení našich fanoušků s naší audio značkou. Nadšení, se kterým se setkáváme u našeho publika, je fantastické. Jen tak dál a velké poděkování všem, kteří s námi hrají,“ uzavřel Guy Fränkel, výkonný ředitel sítě Rock Antenne.

autor: lukpo
Spustit audio

Související