Rock Antenne Österreich zařadila nový víkendový moderovaný blok

12. duben 2023

Součástí vysílání digitální rozhlasové stanice Rock Antenne Österreich je od poloviny března mezi desátou a jedenáctou hodinou dopolední nový nedělní moderovaný blok Rockstar-Radioshow. Posluchači se v něm mohou skrze průvodce Romana Gregoryho, který je bývalým frontmanem jedné z rockových kapel, seznámit s tím, jaký je život rockera.

Pořad se vysílá každou druhou neděli v měsíci a ve vysílání se střídá s bloky Radiobruch a Sonntags-Soundtracks. Rock Antenne má v tomto případě poměrně velký prostor k experimentům, protože ve zbývajících časech, vyjma 18. až 19. hodiny, kdy běží Sunday Night Live, vysílá nonstop proud rockových hitů. Digitální rozhlasová stanice je součástí celoplošného multiplexu DAB+ Austria, který lze zachytit i na území České republiky.

„Máme velkou radost z tohoto přírůstku do naší rodiny Rock Antenne Österreich. Těším se na vtip, šarm, nejšílenější příběhy a samozřejmě jedinečné hosty, které Roman Gregory přivítá v pořadu Rockstar-Radioshow,“ uvedla manažerka vídeňské stanice Niki Fuchs. Rockovou stanici je možné naladit v DAB+ i na sousedním Slovensku v multiplexu Towercom, v Česku tento žánr zastupuje v síti RTI cz Rádio Beat skupiny Radio United.

autor: lukpo
Spustit audio

Související