Rock Antenne poslouchá v Rakousku přes padesát tisíc lidí

16. únor 2023

54 tisíc posluchačů ladí u našich jižních sousedů denně rozhlasovou stanici Rock Antenne, která je primárně k dispozici jako jeden z programů v celoplošném multiplexu DAB+ Austria. Vyplývá to z výsledků Radiotest, tamní obdoby Radioprojektu, V meziročním srovnání v kategorii posluchačů starších 10 let narostla stanice o 65,6 %.

Čtěte také

„Čísla mluví sama za sebe a jsme velmi rádi, že se rozrostla naše rodina posluchačů Rock Antenne Austria. S naším novým týmem a FM frekvencí ve Vídni máme velké plány a nyní jedeme na plný plyn,“ uvedla Niki Fuchsová, vedoucí stanice Rock Antenne Austria.

Rock Antenne se opírá v případě 54 tisíc lidí o posluchače starší deseti let, kteří ji přináší ve srovnání s předchozím rokem nárůst o 45,9 %. U reklamně relevantní cílové skupiny 14 až 49 let, jde o 49 tisíc posluchačů, kde program dostal dokonce nárůstu o více než 100 %.

Stanice slibuje to nejlepší od klasického rocku přes alternativní rock až po heavy metal. Kromě toho jsou na programu rockové rozhovory, koncertní novinky a exkluzivní informace z Rakouska a pro Rakousko. Stanici je možné poslouchat také online na  www.rockantenne.at.

autor: lukpo
Spustit audio

Související