Power TV odstartovala ve vysokém rozlišení, vysílá bez reklam

29. srpen 2018

Program se objevil v nabídce největší kabelové firmy na trhu. Vysílání je po obsahové stránce stejné jako ve standardní verzi, liší se pouze obrazovou kvalitou.

Hudební televize Power TV, která odstartovala své vysílání 1. srpna, už je operátorům dostupná ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Program zařadila do nabídky včera společnost UPC Česká republika, největší kabelová firma na trhu. Power TV HD přináší stejný obsah jako ve standardním rozlišení, liší se však obrazovou kvalitou. Nová hudební stanice je již dostupná v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací (DVB-T) a volně na satelitu Astra 3B.

Power TV je konkurencí zejména pro hudební stanici Óčko. Přináší zejména aktuální klipy mainstreamových hvězd, v některých blocích se však objevuje i „starší“ produkce, například z období 2010+. Hudební televize, která vznikla na základě modelu stejnojmenného polského tematického kanálu, aktuálně vysílá pouze proud videoklipů bez moderovaných vstupů. Ty by se ve vysílání mohly objevit do konce roku. Na poli reklamy by mohla stanici zastupovat agentura Atmedia. V současné době ji komerční televize nenabízí.

Text byl aktualizován 30. srpna ve 14:52.

autor: lukpo
Spustit audio

Související