Prima spouští se Seznamem nový web pro mladé Prima Pauza, seriály zkrátí na dvanáct minut

22. červenec 2021

Společnost FTV Prima rozšiřuje portfolio svých webů o novinkový portál Prima Pauza. Kromě zábavných videí tu budou k dispozici i zkrácené verze seriálů na stopáž pouhých dvanácti minut. Půjde například o Krejzovi, Ohnivý kuře, Přístav nebo V.I.P. vraždy.

Prima Pauza cílí na mladé publikum, které je díky sociálním sítím zvyklé na zábavu a krátká videa, rozhodli jsme se tak, že pro ně vytvoříme na míru novou platformu, založenou na stručném, ale výstižném obsahu,“ uvedl mimo jiné Filip Vážanský, manažer nelineárního obsahu skupiny Prima, který za novou platformou stojí. Nový projekt vznikl ve spolupráci se společností Seznam.cz. Má jít o oboustranně výhodný projekt.

Prvními pořady, které si o prázdninách mohou návštěvníci pustit, jsou seriály Krejzovi, Ohnivý kuře, Přístav, V.I.P. vraždy, jejichž děj je sestřihán do 12 minut. Ze zábavných pořadů bude v nejkratším možném čase zhlédnout recepty z pořadů Karolína, domácí kuchařka, S Italem v kuchyni; postupky z Vychytávek Ládi Hrušky, cestovatelský pořad Ženy na cestách nebo reality show Tlouštíci či talk show Nečum na mě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související