Prima Star zahajuje seriálem Doktor z venkova. Poradíme, jak ji naladit v DVB-T2 a T-Mobile TV

14. červen 2021

V 10:40 dopoledne bude dnes zahájeno vysílání nové celoplošné televize Prima Star. Diváci ji budou moci sledovat na pozemní platformě DVB-T2 nebo v placené nabídce T-Mobile TV. Vysílání zahajuje neobvykle čtvrtá řada německého seriálu Doktor z venkova z roku 1998.

Prima Star je součástí DVB-T2 multiplexu 22 od 1. června, kdy její promosmyčka nahradila dosavadní statickou pozici Test-1. Novou stanici tak už prakticky není nutné ladit, v předvolbách přijímače by měla být uložena – došlo pouze k jejímu přejmenování. Původně Prima avizovala vysoké rozlišení 1280x720p, nakonec padnulo rozhodnutí na poměr 960x540p, stejně jako u Primy +1.

Exkluzivitu v prostředí placené televize, která nebyla časově specifikována, má společnost T-Mobile. Diváci budou moci tento program v HD rozlišení sledovat na programové pozici 18. K dispozici bude pochopitelně i zpětné zhlédnutí. Zařazena bude i Chuck TV. Slovenský esportový kanál měli doposud v nabídce zákazníci služeb Vodafone a SledováníTV. Program je k dispozici na pozici 104, zároveň dochází k mírnému posunu kanálů Digi Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související