Provozovatel Digi TV představil nové rozhraní pro sledování on-line vysílání

12. duben 2019

Uživatelé mohou snadno vyhledávat odvysílané i prozatím neodvysílané pořady. Novinkou je i zařazení stanic pro dospělé publikum chráněné kódem PIN.

Provozovatel satelitní služby Digi TV a její internetové verze Digi2Go představil nové rozhraní pro sledování programů v rámci on-line prostředí. K dispozici je na adrese moje.digi2go.cz. Díky nové webové aplikaci mohou uživatelé vyhledávat také v pořadech, které teprve budou odvysílány, a to v rozsahu sedmi dní. Podobně jako v ostatních službách tohoto typu jsou k dispozici funkce jako zpětné zhlédnutí nebo televizní archiv. Nové rozhraní má uživateli mj. usnadnit vyhledávání pořadů, detaily o jejich obsahu apod. Další novinkou je možnost sledování pořadů pro publikum starší 18 let, a to po zadání funkce PIN. 

„Byli jsme si vědomi toho, že aplikaci pro prohlížeče bylo potřeba výrazně modernizovat. Už proto, že většina internetových prohlížečů přestane v roce 2019 podporovat Flash Player. Nová aplikace je celá založená na technologii HTML5,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Digi TV, a dodala: „Naši zákazníci ocení především přehledné intuitivní ovládání Live TV Portálu i možnost listovat v programovém průvodci, vyhledávat pořady až sedm dní dopředu, najít si o nich informace i například zhlédnout trailer filmu. Jsem přesvědčena, že vývojáři odvedli velmi kvalitní práci a věřím, že naši zákazníci změnu přivítají.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související