Souboj „satelitářů“ o klienty s chytrými televizory začal, Digi TV má novou aplikaci od Samsungu

7. leden 2019

Společnost Digi Czech Republic nabízí svým zákazníkům internetovou variantu Digi2GO již od samého začátku, na platformě Smart TV ale doposud chyběla.

Satelitní operátoři postupně opouštějí své pole, které bylo pro ně přirozeným hřištěm pro získání zákazníků, a objevují svět chytrých televizorů, takzvaných Smart TV. Po společnosti M7 Group, která už neváže Skylink Live TV pouze na satelitní nabídku, představuje konkurenční Digi Czech Republic produkt Digi2GO pro zobrazovače značky Samsung. Skylink Live TV už je na této platformě dostupná několik měsíců. Aplikace Digi2GO je k dispozici na modelových řadách 2014 a mladších. Stejně jako u Skylinku je možné službu vyzkoušet na měsíc zdarma.

„Věříme, že tato nová služba bude pro naše zákazníky přínosem a ocení ji. Z našich průzkumů víme, že by zákazníci přivítali možnost ovládat svůj televizor pouze jedním ovladačem, bez potřeby využívat set-top box. Nová aplikace pro televizory Samsung přesně toto umožňuje, přičemž funkce aplikace jsou téměř identické se set-top boxem. Věříme, že v dohledné době nabídneme podobné novinky také pro majitele televizorů jiných značek,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Digi TV. Do chytrých televizorů plánuje vstoupit například i O2.

autor: lukpo
Spustit audio

Související