Provozovatel Digi TV se snaží odlákat diváky od bezplatného příjmu, avizuje „Chytrou anténu“

7. březen 2019

Diváky s pozemním příjmem mají k volbě operátora přesvědčit zejména programy ve vysokém rozlišení a kanály, které v bezplatném příjmu chybí.

Operátoři kabelových a satelitních služeb mají v těchto měsících jedinečnou možnost, jak přesvědčit diváky s pozemní nabídkou, aby se jimi nechali zlákat na využívání placené televize. Na konci letošního roku začne v Česku vypínání DVB-T multiplexů a lidé se budou rozhodovat, zdali zůstanou věrni pozemnímu vysílání, které je prozatím nadále bezplatné, případně zdali se upíší některému provozovateli placených služeb. Do hry o tohoto zákazníka nyní vstoupil i provozovatel satelitní a internetové televize Digi TV, společnost Digi Czech Republic.

Internetová služba, která má podle ní vyřešit přechod na DVB-T2 a nabízí i televizní archiv, se jmenuje Chytrá anténa. Zájemce může v ceně jedné stokoruny získat na měsíc až sedmdesát programů, mezi kterými nechybí stanice České televize, skupina Nova, Prima i Barrandov, většina z nich v HD rozlišení. Mezi dalšími kanály jsou mj. Televize Seznam, FilmBox, Duck TV, Tuty HD, Arena Sport 1, Arena Sport 2 nebo na půl roku v akci Digi Sport 2 HD. Pokud chce klient využívat nejvýhodnější nabídky, musí se operátorovi upsat na období dvou let.

autor: lukpo
Spustit audio

Související