Provozovatel Digi TV přidal do internetové nabídky první regionální televize

15. říjen 2018

K dispozici jsou stanice z různých koutů republiky. Kromě Praha TV mohou diváci sledovat například TV Brno 1, jihočeskou JTV nebo ostravský Polar.

V nabídce internetové služby Digi2GO, kterou provozuje společnost Digi Czech Republic, se objevily první regionální televize. Jedná se konkrétně o stanice TV Brno 1, JTV (Jihočeská televize), Polar, Praha TV a V1TV (Východočeská televize). Nové programy byly přidány na konec seznamu, a to za zahraniční kanály, které se v nabídce objevily relativně nedávno. V době psaní této zprávy byla TV Brno 1 logotypem označena chybně jako lifestylová televize Btv, navíc s identifikátorem, který používal její původní majitel.

Formou zpětného zhlédnutí jsou k dispozici v nabídce Digi2GO programy TV Brno 1, Polar, Praha TV a V1TV. Pro přehrání pořadu z archivu stačí v mobilní aplikaci přepnout na záložku Program a vybrat si odpovídající televizní stanici. Kromě samotného názvu pořadu je k dispozici také jeho stručný popis. Vývojářem Digi2GO je pardubická společnost Netforms, takže v aplikaci je vidět její nezaměnitelný rukopis a struktura. Pro archiv a zpětné zhlédnutí je k dispozici například i stanice E!, která se v nabídce Digi TV objevila nedávno.

autor: lukpo
Spustit audio

Související