Služba SledováníTV provedla drobné změny v nabídce, erotický program převedla na celodenní režim

12. duben 2019

Změny se týkají kanálů Leo TV a Boomerang. Obě jsou v nabídce dostupné ve standardním rozlišení a k dispozici je u nich také televizní archiv.

Provozovatel on-line služby SledováníTV.cz provedl v uplynulých dnech ve své nabídce další drobné změny. Tou nejvýznamnější je převedení erotického kanálu Leo TV na celodenní režim. Doposud bylo tuto stanici možné sledovat pouze v době od dvaadvacáté do šesté hodiny ranní. Po technické kvalitě se na vysílání tohoto programu nic nemění. Stanice nadále zůstává prozatím ve standardním rozlišení (SD) a k dispozici je funkce zpětného zhlédnutí s televizním archivem odvysílaných pořadů.

Druhou, menší změnou je nasazení korektního obrazového formátu u dětské stanice Boomerang. On-line služba SledováníTV.cz vysílala tento program trvale v širokoúhlém formátu, a to ještě předtím než na něj stanice reálně přešla. Poté, co se tak stalo, chyběla divákům této stanice ve vysílání část obrazu. Tento problém byl relativně nedávno také odstraněn u anglicko-jazyčné verze dětského kanálu Cartoon Network. Ten je prozatím nadále dostupný také pouze v SD kvalitě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související