Provozovatel služby Zdarma TV našel další prostor pro inzerci, nasadil reklamní plochy

10. listopad 2022

V nabídce bezplatné internetové služby Zdarma TV se v uplynulých dnech objevila další forma reklamy, tzv. reklamní bannery. Ty jsou umístěny v prostředí domovské stránky na jejím samotném vrcholu. Reklamu lze prokliknout a uživatel se z ní dostane například na webovou stránku inzerované služby.

Jak název služby napovídá, Zdarma TV je bezplatnou online platformou. Divák za její využívání platí ve formě konzumace reklamy. Ta se doposud objevovala ve formě spotů vkládaných k samotnému vysílání programů. Reklamní plochy jsou tak další možností, jak diváka nalákat ke koupi nebo pořízení daného produktu či služby. Ve službě nejsou přítomné programy mediálních skupin Nova ani Prima, naopak je zde například TV Barrandov.

Na online platformě najdou diváci, kteří si mohou aplikaci bezplatně stáhnout například z Obchodu Play, programy České televize, Rozhlasu a televize Slovenska, hudební kanály Óčko nebo Televizi Seznam. Dále jsou k dispozici některé regionální stanice nebo třeba Lounge TV, český projekt, který však do nabídek místních operátorů prakticky nepronikl. Určitou zajímavostí je nabídka rakouských veřejnoprávních kanálu ORF1 a ORF2 v SD verzi.

autor: lukpo
Spustit audio

Související