Radio Galaxy vstoupí do multiplexu Sachsen K12A ještě před 1. zářím

30. srpen 2023

Součástí rozhlasové sítě Sachsen K12A se od čtvrtka 31. srpna stane stanice Radio Galaxy. Půjde o její novou verzi vytvořenou čistě pro spolkovou zemi Sasko. Hitový program bude mít přírozený přesah tamními vysílači také na území Čech, z externí anténou například až do Prahy. Půjde o desátý program, který bude součástí celoplošného saského DAB+ multiplexu.

Čtěte také

Kromě DAB+ multiplexu Sachsen K12A, který zajistí pokrytí výrazné většiny území spolkové země Sasko s přirozenými přesahy do Čech, bude možné nový program naladit také na webu. Kromě informačního proudu zaměřeného na Sasko slibuje provozovatel programu také aktuální hity, důležité regionální zpravodajství a servisní tipy pro všechny mladé posluchače. Programovým manažerem stanice bude Flo Kerschnerem, který bude mít na Galaxy Sachsen také svou ranní show.

„Klíčovým bodem vysílání je „Flo Kerschner Show“, která je v metropolitní oblasti Norimberk již řadu let úspěšná. Těšíme se, že se ráno zasmějeme s našimi saskými posluchači, budeme je informovat a nabídneme jim mnoho z jejich oblíbených hitů. Jsme tým řady kolegů, které naši posluchači postupně poznají. A co je velmi důležité, v rádiu hrajeme jen ty nejlepší aktuální hity. Chceme Sasko poslat do dobré nálady a spolehlivě je informovat. Jsme na nové posluchače zvědaví a natěšení.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související