Rádio Junior slaví deváté narozeniny, chystá i soutěž o DAB+ přijímače

3. březen 2022

Digitální stanice Českého rozhlasu určená dětem a jejich rodinám oslavuje právě dnes, ve čtvrtek 3. března, své deváté narozeniny. Pro své posluchače si stanice připravila speciální program. Kromě CD disků se bude soutěžit i o digitální rádia, díky kterým je možné stanici v multiplexu ČRo DAB+ naladit.

K narozeninám Rádiu Junior zazpívá Michal Horák, držitel ceny Český slavík v kategorii Objev roku 2021. Video si můžete pustit na webu stanice už dnes od 19:00. A pokud to nestihnete, nic se neděje, najdete ho tu i po odvysílání. Záznam koncertu pak bude ke slyšení ve vysílání Rádia Junior, v neděli 6. března od 10:00. Rozhovor s Michalem Horákem už je nyní ke slyšení na portálu mujRozhlas v aktuálním vydání Klubu Rádia Junior.

Pozorní diváci koncertu mají dnes šanci vyhrát skvělé ceny. Na tři posluchače, kteří v průběhu koncertu zachytí tajné heslo, čeká digitální DAB+ rádio, knížka a dvě podepsaná CD Michala Horáka. Rádio Junior je čistě digitální stanice Českého rozhlasu a zároveň jediné živé rádio pro děti u nás. Vysílá pohádky i dobrodružné příběhy, spoustu super muziky, zve si zajímavé hosty a má pro své posluchače připravené také hry, soutěže a kvízy.

Související