Radio Wave oslaví 16. narozeniny v pražském klubu Fuchs2

7. září 2022

Radia Wave, čistě digitální okruh Českého rozhlasu určený pro mladě smýšlející posluchače, oslaví své šestnácté narozeniny ve čtvrtek 15. září. Kvůli covidové situaci se i letos oslava posunula z ledna na září a stejně jako loni bude spojena s akci Czeching Showcase. Návštěvníci se mohou znovu těšit na oslava na dvou pódiích. Chybět nebude například zpěvačka Aiko nebo Ventolin. 

Na akci pro veřejnost, posluchače stanice a její fanoušky vystoupí nominovaní hudebně exportního projektu Radia Wave Czeching. Těmi v roce 2022 jsou Méta Monde, Aiko, Miss Petty a Ventolin. Dále vystoupí italský rapper Young Signorino, tuzemský hudebník Lazer Viking nebo kapela Marbles, zahrají také YOGA Kolektiv, Teletext a celá řada DJs, které znáte z vysílání a pořadů Radia Wave.

Vítěz Czechingu, kterého vybere mezinárodní porota, získá možnost natočit singl a videoklip, absolvovat workshop s profesionálním coachem a vystoupit na prestižním showcaseovém festivalu ESNS v Nizozemsku. Do 22 hodin je vstup na akci zdarma, po tomto termínu pak za 199 korun. Radio Wave mohou zájemci naladit prostřednictvím řady digitálních kanálů včetně rozhlasové sítě ČRo DAB+.

Detaily akce jsou k dispozici na Facebooku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související