Radio Wave oslaví opožděně s posluchači své patnácté narozeniny, je nejoblíbenější digitální stanicí

23. srpen 2021

V pátek 3. září oslaví Radio Wave Českého rozhlasu dodatečně 15 let své existence, kterých se stanice dočkala v lednu. Oficiální oslavu s posluchači bylo nutné ze začátku letošního roku posunout kvůli koronavirovým opatřením.

15. narozeniny Radia Wave, které budou zároveň také oslavou Czeching Showcase, budou situovány na pražský Střelecký ostrov, konkrétně prostor označovaný jako Fuchs2. Zájemci se mohou přidat na oficiální stránku události, kde je pro tuto chvíli pozvaných okolo 1600 hostů, přičemž necelé dvě stovky z nich ji do uplynulé soboty potvrdilo. Oslavu doplní svým vystoupeními mezi dalšími mimo jiné Amelie Siba, Bert & Friends a Giudi.

15. narozeniny Radia Wave

Vítěz Czechingu, kterého vybere mezinárodní porota, získá možnost natočit singl a videoklip, absolvovat workshop s profesionálním coachem a vystoupit na prestižním showcaseovém festivalu ESNS v Nizozemsku. Radio Wave je dlouhodobě nejpopulárnější, čistě digitální stanicí v tuzemském rozhlasovém éteru. Denně ji ladí 8 tisíc a týdně 37 tisíc posluchačů. Signálem DAB+ pokrývá v multiplexu Českého rozhlasu 95 procent populace.

autor: lukpo
Spustit audio

Související