Radio Weanarisch nabízí rakouské lidovky i kulturní obsah pro tamní metropoli

15. srpen 2024

Vídeňský digitální multiplex CityMUX Wien II uvítal novou rozhlasovou stanici Radio Weanarisch, která se zaměřuje na tradiční vídeňskou kulturu a hudbu. Program odstartoval v červenci a přináší posluchačům unikátní směs místní lidové hudby, tradičních písní a kulturního obsahu zaměřeného na Vídeň a její okolí.

Čtěte také

Radio Weanarisch doplnilo bohatou nabídku stanic dostupných v multiplexu CityMUX Wien II, mezi které patří také populární stanice jako Radio Arabella Plus, Technikum City nebo Rock Antenne Österreich. Tento multiplex vysílá na kanálu 11C s výkonem až 10 kW, což zajišťuje pokrytí nejen Vídně, ale i jejího okolí, a má dokonce přesah na omezené území České republiky, zejména v příhraničních oblastech (jižní Morava, Vysočina, jih Čech).

Nová stanice se dostává nejen k vídeňským posluchačům, ale i k těm, kteří mají zájem o vídeňskou kulturu a žijí na české straně hranic. CityMUX Wien II zvyšuje atraktivitu digitálního rozhlasového vysílání v regionu. S přidáním Radio Weanarisch se tento multiplex stává ještě rozmanitějším a zajímavějším pro posluchače se zájmem o regionální kulturu, stejně jako pro ty, kteří oceňují rozmanitost hudebních žánrů a zpravodajství.

autor: lukpo
Spustit audio

Související