Vídeňské Top FM přesunulo start na duben, vsadilo na DAB+

2. únor 2024

Nová rozhlasová stanice Top FM, kterou si budou moci posluchači naladit od 1. dubna, bude k dispozici prostřednictvím metropolitního rakouského multiplexu CityMUX Wien II. Ten má přirozený přesah signálem také na české území. Budoucí provozovatel programu v současné době nabírá posily do svého týmu.

Čtěte také

„Milé posluchačky, milí posluchači! Vzhledem k tomu, že jsme v současné době ve fázi tvorby našeho programu, zní z našeho vysílání pouze nepřetržitá hudba,“ uvádí ve vyskakovacím okně před samotným otevřením webu stanice. Její motto bude „Top FM – Více hudby, která vás rozpohybuje“. Obsah programu prozatím není z webových stránek patrný. Kdo má zájem, může se v Top FM přihlásit o stáž, případně kliknout na dlaždici Kontakt. Hudební složka podle nabízeného proudu nijak zvlášť nezaujme.

Webové stránky v tuto chvíli působí dojmem, že jsou prozatím ve výstavbě. Zpravodajská sekce například obsahuje poslední texty z října loňského roku, od té doby není aktualizována. Co se týká předpovědi počasí, ta je k dispozici kromě Vídně také pro Eisenstadt, Štýrský Hradec, Klagenfurt, Innsbruck nebo Bregenz, tedy hlavní městská centra jednotlivých spolkových zemí. Stanice má být k dispozici v DAB+ síti CityMUX Wien II, která zasahuje i naše území podél hranic s Rakouskem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související