Rakouský veřejnoprávní rozhlas konečně sjednotil svůj audio obsah, spustil ORF Radiothek

28. listopad 2019

Na úvodní stránce je k dispozici přehled všech stanic veřejnoprávního rozhlasu doplněný o výběr z archivu od redakce. K podcastům bude možné přistupovat také prostřednictvím mobilních zařízení.

Rakouský veřejnoprávní rozhlas začal nabízet koncesionářům novou službu pod názvem ORF Radiothek. Jejím cílem je poskytnout zájemcům veškerý audio obsah na jediném místě. Kromě živého vysílání stanic Ö1, Ö3 a FM4 zde budou k dispozici také veškeré regionální verze Ö2, pro všechny okruhy je k dispozici také on-line archiv. Vysílání doplňuje i program pro etnické menšiny. „ORF Radiothek je moderní, mnohostranná a úspěšná veřejná služba,“ konstatoval Alexander Wrabetz, generální ředitel veřejnoprávní instituce.

„Co nabízí ORF TVthek v oblasti televizního vysílání se nyní stává realitou pro rozhlasovou knihovnu ORF, a to sloučením veškerého audio obsahu na jedné streamovací platformě. Na úvodní stránce je k dispozici přehled všech stanic veřejnoprávního rozhlasu doplněný o výběr z archivu od redakce. K podcastům bude možné přistupovat také prostřednictvím mobilních zařízení – telefonů nebo tabletů. Pořady odvysílané za posledních dvacet minut lze zobrazit jednoduše na časové ose a pustit napřímo. Pořady lze hledat i klíčovými slovy.

autor: lukpo
Spustit audio

Související