Ranní vysílání na ČRo Pohoda budou moderovat Václav Žmolík a Tomáš Voženílek

29. září 2021

Moderátory ranního vysílání Českého rozhlasu Pohoda budou Václav Žmolík a Tomáš Voženílek, hlasy a tváře, které dobře znají posluchači Dvojky a bývalé ČRo 2 – Prahy. Detailnější pohled na vysílání stanice přináší ve svém aktuálním vydání Týdeník Rozhlas.

Kromě Žmolíka a Voženílka se mohou posluchači dále těšit například na Václava Kubu, Lukáše Bárczaye, Janu Chládkovou, Martinu Vrbovou nebo Jitku Lukešovou. Slovesným dramaturgem je Robert Tamchyna, hudebním Jiří Burda a koordinaci hudebních pořadů bude mít na starosti Marek Zouhar. Zájemci už nyní naladí programovou pozici v multiplexu ČRo DAB+, celoplošném DVB-T2 multiplexu 21 a brzy i na webu https://pohoda.rozhlas.cz/.

„V programu stanice se mohou posluchači těšit na příběhy zajímavých osobností, rozhovory s atraktivními hosty, zábavné pořady, četby, rozhlasové hry, populárně-naučné magazíny a hudební evergreeny z padesátých až sedmdesátých let minulého století,“ prozradil k nové digitální stanici Jan Menger, garant ČRo Pohoda a zároveň ředitel Regionálního vysílání. Ve vysílání se objeví i legendární Kolotoč a chybět nebude ani Tandem Jana Rosáka.

autor: lukpo
Spustit audio

Související