Regionální televize mohou oslovit další desítky tisíc diváků, T-Mobile přidal také kanál Arena Sport 1 HD

4. únor 2020

Nové televizní stanice v nabídce T-Mobile TV jsou součástí únorového rozšíření. Divákům prozatím není k dispozici zpětné zhlédnutí ani nahrávání pořadů.

K vysílání známých českých regionálních televizí se dostanou desítky tisíc nových diváků. Do své nabídky je od února zařadila společnost T-Mobile. Programy jsou k dispozici v její internetové verzi od tarifu XS výše. v případě T-Mobile GO pak od balíčku MAX. Další dobrou zprávou pro zákazníky je také zařazení tematické televize Arena Sport 1 HD, která drží práva například pro přenosy z druhé anglické ligy Sky Bet Championship, nizozemské Eredivisie nebo rakouské fotbalové Bundesligy.

Rozšíření programové nabídky o místní stanice je dobrou zprávou zejména pro provozovatele Regionálnítelevize.cz. Pro něj je nyní dohoda s klíčovými hráči placené televize na trhu rozhodující. Stanice ke konci roku 2019 úplně opustila pozemské vysílání a k dispozici je touto cestou už pouze v Regionální síti 1 na Českobudějovicku. Nově zařazenými programy jsou dále Praha TV, Info TV Brno a Jižní Morava, TVS Slovácko, Polar TV a TV Brno 1. Nechybí ani ČT 1 SM a JM.

U regionálních stanic prozatím nebude k dispozici funkce zpětného zhlédnutí a nahrávání pořadů. Některé z nich neměli v době publikace této aktuality k dispozici ani programového průvodce EPG.

autor: lukpo
Spustit audio

Související