Regionálnítelevize.cz pokrývá i dění ve východních Čechách, získala nového partnera

26. listopad 2020

Novým partnerem Regionálnítelevize.cz ve východních Čechách je krajská stanice VTV, za níž stojí Dominik Lukaštík. Na rozdíl od konkurenční V1 tu má dostat prostor řada obecních a městských vysílatelů z Královéhradecka a Pardubicka.

Regionálnítelevize.cz obohatila své vysílání také o dění ve východních Čechách. Portálu Digitální rádio to sdělila ředitelka tematické stanice Eva Stejskalová. Novým partnerem pro tuto oblast se stala východočeská televize VTV. Na rozdíl od Východočeské televize V1, pro kterou tu bude tento projekt přímou konkurencí, dá VTV prostor malým obecním a městským televizím. Celostátní program Regionálnítelevize.cz obohatí o magazíny, diskusní pořady a reportáže z Královéhradeckého kraje a Pardubicka.

„Žádná jiná televizní stanice zaměřená na východní Čechy nevysílá prostřednictvím satelitu. Pokrytí a dosah programu regionálnítelevize.cz je pro případné zájemce na rozdíl od terestrických televizí stoprocentní,“ uvedl Dominik Lukaštík, zakladatel spolku VTV Komunitní televize, která krajskou stanici provozuje. „Jsme rádi, že jsme v projektu VTV - Východočeské televize Dominika Lukaštíka našli nového partnera, který pokryje pravidelným zpravodajstvím dosud trošku opomíjený region,“ doplnila Stejskalová.

autor: lukpo
Spustit audio

Související