René Zavoral: Spustíme „Radiožurnál Sport“ s přenosy během hokejového šampionátu

5. únor 2019

Stanice bude k dispozici v multiplexu ČRo DAB+ a na internetu. V přípravě je také velký multimediální projekt můjRozhlas.cz.

Český rozhlas naváže na úspěšný koncept Radiožurnálu – Olympijského speciálu z loňského roku a i letos nabídne svým posluchačům speciální stanici zaměřenou na sport. Digitální okruh s pracovním označením Radiožurnál Sport odstartuje při příležitosti hokejového šampionátu v Bratislavě a Košicích a nabídne přímé přenosy, tematické pořady apod. V rozhovoru pro Týdeník Rozhlas to uvedl generální ředitel veřejnoprávního média René Zavoral. Stanice bude k dispozici v multiplexu ČRo DAB+ a na internetu. 

Pravděpodobně v průběhu května spustí Český rozhlas velmi očekávaný portál můjRozhlas.cz. „Půjde o největší audio portál v České republice, o obrovský audioarchiv na stránkách Českého rozhlasu zpřístupněný veřejnosti, kde se najde vše od zpravodajství po rozhlasové hry,“ přiblížil Zavoral. Novinka bude pochopitelně přizpůsobena také využití na mobilních zařízeních. V letošním roce Český rozhlas připomene ve svém vysílání mimo jiné výročí událostí listopadu 1989 nebo okupaci Československa nacisty v roce 1939.

autor: lukpo
Spustit audio

Související